• 4 dl sødmælk
  • 1/2 tsk rød melatin
  • 1 dl rosiner
  • 4 cl rom
  • 70 g sukrin gold
  • 4 æggeblommer
  • 1/2 stang vanilje
  • 1 knivspids salt

Læg rosinerne i blød i rom i et døgns tid. Hæld mælk, salt, melatin og vaniljekorn i en gryde, og varm det op til 85 grader, imens du rører i det. Pisk æggeblomme og sukker op, til alt sukkeret er optaget. Hæld langsomt den varme mælkeblanding i æggeblandingen, imens du pisker. Hæld blandingen tilbage i gryden, og tilsæt rosinerne. Pisk godt under svag varme i ca. 5 minutter. Stil det hele på køl til det er 4-5 grader.
Rør herefter ismassen godt rundt, og hæld den i din ismaskine, til den er klar til servering, eller nedfrysning.

Velbekomme.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »