image

 

 

 

 

 

2 personer
10 store ferske rejer
1 spsk friskrevet ingefær
4 fed finthakket hvidløg
2 Limeblade
500 ml Boullion
20 cm porretop, halveret og skåret i tynde skiver
1/2 tsk koriander
1 spsk østerssovs
1 spsk soya
Salt
Chilipeber
Flutes

Tø rejerne op, og pil skallen af. Kog skallerne i boullion tilsat limeblade og koriander. Kog det i 10 minutter. Si rejeskaller og limeblade fra. Tilsæt resten af ingredienserne til suppen, og kog det i 3-5 minutter, rejerne skal kun koges 1 minut. Smag til med salt og chilipeber. Server med flutes til.

1 thought on “Rejesuppe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »