image

 

 

 

 

 

 

til 6 tortillas

til wokblanding
400 g svinekød i tern, marineres med citronsaft og skal af ½ citron, 5 fed finthakket hvidløg, lidt salt og peber
4 kartofler i tynde skiver
3 gulerødder i tynde skiver
1 porre i tynde skiver
4 fed hvidløg i tynde skiver
1 hel chili i små tern
salt
peber

frisk grønt tilbehør
18 små tomater
1 hjertesalat hoved
1 rødløg
1/4 agurk
dressing

  1. Mariner kødet
  2. Skær alt det grønne til wokblandingen
  3. Steg kødet til det er brunet
  4. Tilsæt hvidløg og chili, rør rundt under svag varme
  5. Tilsæt det grønne, rør rundt under svag varme, til det er gennemstegt
  6. Fyld wokblandingen i tortillas og tilsæt dressing

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »