image

 

 

 

 

 

4 personer:

500 g skinkekød, skåret i strimler

2 rødløg i grove skiver på langs
3 forårsløg i tykke skiver
1 gulerod, revet på mandolinjern
1 persillerod i grove pinde
1 pastinak rod i grove pinde
1 dåse bambusskud skåret i skiver
1 dåse kokosmælk
1 chili uden kerner finthakket
1 helt hvidløg hakket
2 dl ærter
2 tsk grøn karrypasta
2 spsk østers sovs
1 tsk gurkemeje
1 tsk koriander
saft og skal af 1 citron
1 spsk sesam olie
Salt
1/2 l Vand

tilbehør:
4 dl grove ris
mango chutney
ananas
soja
rosiner
ristet kokos
1 frisk papaya i 1 cm tern

  1. Kog rigeligt med vand, tilsæt lidt salt og risene, kog ved svag varme i 1/2 time
  2. Vandet hældes fra og risene skal tilbage i gryden og hvile min. 10 minutter
  3. Brun kødet i olien
  4. Tilsæt alle krydderierne og brun svagt
  5. Tilsæt alle grønsagerne
  6. Tilsæt citron saften og østerssovs, rør rundt
  7. Tilsæt kokosmælk
  8. Lad retten simre ca. 45 minutter, til kødet er mørt
  9. Server med tilbehør

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »