til køddet:
500 g flæsk
skal af 1 citron
1 spiseske salt
1 teske peber
til rodfrugter:
Rodfrugter der skæres i tynde pommes frites.
1 spsk olie
1 tsk salt
sovs: 1 løg, 1 porre, 1 skive frisk ingefær, krydderibundt, 4 laurbærblade, lidt selleri, en pastinakrod, 1 persillerod, 1 spsk olie, vand, 4 % fløde.
- Skær kødet i tynde skiver og læg det på en rist med noget under
- Citronskal, salt og peber drysses over på begge sider
- Steges i ovnen ved 150 grader, til de er sprøde
- Rodfrugter vendes i olie og salt, de skal også i ovnen
- Ingredienser til sovs skæres i tern, vendes i gryden med olie og der fyldes vand på til det dækker
- Når det har kogt i 15 minutter tages krydderi buketten og laurbærbladene op, og grønsagerne blendes
- Smag til med fløde, salt og peber