image4 personer
12-16 æg
200 g svampe i små tern
200 g pølser i skiver
4 mellem kartofler i små tern
1 løg i små tern
Salt
Peber
Olie
2 pakker skive bacon
4 spsk friskrevet parmesanost
4 store tomater
1 dl hakket purløg

  1. Steg bacon, hæld fedtet fra og læg de stægte bacon til side
  2. Svits svampene på panden i lidt olie, når vandet er fordampet tilsættes kartofler, pølser og løg og det brunes let
  3. Pisk æg sammen med lidt salt, peber og parmesanost, Og hæld det over ingredienserne på panden
  4. Lad omeletten blive færdig under svag varme, evt. Med låg over
  5. Server med purløg, bacon og tomater.

1 thought on “Omelet med svampe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »