4 personer:
4 store koteletter
2 æbler
2 gulerødder
1 skive selleri
5 fed hvidløg
1 løg
1/4 porre
1 spsk hakket persille
1 spsk hakket timian
6 laurbærblade
1 -3 spsk karry paste
250 ml. 4% fløde
salt
peber
vand
ris
4 citronbåde
1 Broccoli, tilsættes til sovsen når den er blendet.
- Brun koteletterne på en pande, krydder med salt og peber
- Kom dem i en stor gryde, og hæld vand på så det dækker
- Hak alle grønsager og brun dem på en pande
- Tilsæt dem til kødet
- Tilsæt krydderier og kog det ved svag varme i 2 timer
- Risene skal koge i rigeligt med vand i 8 minutter
- Herefter hældes vandet fra
- Risene hviler i gryden med låg, i minimum10 minutter
- Koteletter og laurbærblade tages op af gryden efter to timer
- Sæt ovnen på grill
- Grill koteletterne på begge sider, til de er fint sprøde
- Blend grønsagerne med vandet
- Tilsæt fløde under omrøring
- Kog sovsen op med broccoli, smag til med salt og peber
- Koteletterne serveres med en citronskive på, sammen med ris og sovs