image

 

 

 

 

 

 

4 personer:

4 store koteletter
2 æbler
2 gulerødder
1 skive selleri
5 fed hvidløg
1 løg
1/4 porre
1 spsk hakket persille
1 spsk hakket timian
6 laurbærblade
1 -3 spsk karry paste
250 ml. 4% fløde
salt
peber
vand
ris
4 citronbåde
1 Broccoli, tilsættes til sovsen når den er blendet.

  1. Brun koteletterne på en pande, krydder med salt og peber
  2. Kom dem i en stor gryde, og hæld vand på så det dækker
  3. Hak alle grønsager og brun dem på en pande
  4. Tilsæt dem til kødet
  5. Tilsæt krydderier og kog det ved svag varme i 2 timer
  6. Risene skal koge i rigeligt med vand i 8 minutter
  7. Herefter hældes vandet fra
  8. Risene hviler i gryden med låg, i minimum10 minutter
  9. Koteletter og laurbærblade tages op af gryden efter to timer
  10. Sæt ovnen på grill
  11. Grill koteletterne på begge sider, til de er fint sprøde
  12. Blend grønsagerne med vandet
  13. Tilsæt fløde under omrøring
  14. Kog sovsen op med broccoli, smag til med salt og peber
  15. Koteletterne serveres med en citronskive på, sammen med ris og sovs
Translate »