image

 

 

 

 

 

4 personer

4 tykke skiver skinkekød, skær en lomme i dem til fyld
Kartofler, ris eller pasta.

fyld
6 hakkede champignon
1 dl revet parmesan ost
1 dl revet madonna ost
1 chili uden kerner, finthakket
6 fed hvidløg, finthakket

sovs
1 pastinak rod
1 persillerod
1/2 l buillon
1 gulerod
6 fed hvidløg
2 dl frosne ærter
1 løg
1/2 porre

  1. Fyldet blandes og Fyldes i kødet, luk med kødnåle
  2. Alle suppeurterne hakkes, brunes og koges herefter i ca. 30 minutter i
  3. Tilsæt ærter og kog sovsen op
  4. Sovsen blendes og smages til med salt og peber
  5. Kødet steges på en pande til det er gennemstegt, uden at blive tørt
  6. Server grill kartofler, grov ris eller grov pasta til

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »
Follow by Email
YouTube