frikadeller

 

 

 

 

 

4 personer:

500 g hakket svinekød
4 rødbeder, revet
1 pastinak, revet
1-2 dl bouillon
1 spsk frisk hakket krydderurt, timian, persille, kørvel eller lignende.
Peber
1/2 chili, finthakket
5 fed hvidløg, finthakket
2 løg, revet
3 kogte mosede kartofler
1 1/2 tsk grov salt
2 æg
2-4 spsk mel

  1. Rør køddet sejt med salt
  2. Tilsæt alle grønsagerne og krydderierne, rør godt rundt
  3. Tilsæt bouillon og æg, og rør til dejen bliver smidig
  4. Tilsæt mel, så dejen får struktur, rør godt igennem
  5. Forvarm ovnen til 250 grader
  6. Form små frikadeller og læg dem på et stykke bagepapir, på bagepladen
  7. Steges i ovnen i ca. 20 minutter
  8. Serveres med kartofler og stuvet hvidkål

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »