tomatsuppe

 

 

 

 

 

 

4 personer

½ kernefri chili, finthakket
1 hvidløg, finthakket
1 stort løg, finthakket
1 skive selleri, finthakket
1 rød snackpeber, finthakket
1 bakke tomater, flået og hakket, alternativt 2 dåser hakkede tomater
1 ds tomatpurre
2 spsk frisk hakket timian
salt
250 ml 4% fløde

tilbehør:

pasta
bruschetta

pynt:

4 spsk græsk yoghurt
4 spsk friskrevet parmesan

  1. Grønt, krydderi, tomat og tomatpurre koges op hvorefter det skal simre ½ time
  2. Tages af varmen og blendes
  3. Pasta koges efter anvisningen på pakken
  4. Tomatsuppen koges op med fløde
  5. Pasta tilsættes
  6. Serveres med 1 spsk græsk yoghurt og 1 spsk groft revet parmesan på hver portion
  7. Server Bruschetta til

 

Translate »