image4 personer

 

 

 

 

1 høne
3 persillerødder
3 pastinakker
½ selleri
1½ porre
6 gulerødder
1 suppevisk
1 hvidløg
peber
Salt

Tilbehør
kødboller
flutes

Koges op med sovsen de sidste 10 minutter
1 pastinak, 1 persillerod, 2 gulerødder og halvdelen af sellerien skæres i små tern. ½ porre skæres i tynde skiver. Skal først i suppen 10 minutter inden servering.

Resten af grønsagerne skæres i tern og porren i skiver, brunes let i en stor gryde

  1. Krydderier og høne tilsættes og gryden fyldes med vand, så der er ca. 10 cm over hønen
  2. Det hele koges i minimum en time, gerne længere
  3. Skum proteinet af, når det klumper sig sammen i overfladen
  4. Når hønen er færdig tages den op og grønsagerne sies fra
  5. Suppen koger op i 5-10 minutter, med de grønsager du skar i små tern
  6. Smag til med salt og peber
  7. Tilsæt kødboller
  8. Server med flutes

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »