image

 

 

 

 

4 personer

  • 2 kartofler
  • 1 løg
  • 1 persillerod
  • Lidt frisk ingefær
  • 4 fed hvidløg
  • 1 porre
  • 1/2 tsk hele fennikel
  • 250 g champignon
  • 2 dl hvidvin
  • Lidt chili
  • salt
  • peber
  • 2 skiver selleri
  • skræl nogle tynde skiver selleri til chips
  • 1 spsk olie til stegning
  • lidt citron
  • flutes

Vask alle grønsagerne og del porren i to stykker, bund og top. Porretoppen lægges til side. Hak hvidløg, den hvide del af porren, kartofler, løg, persillerod, ingefær, chili og selleri i små tern. Kog med vand, salt, fennikel og peber i 20 minutter. Blend det så suppen bliver cremet.

Hak porretoppen fint. Skær champignonene i store tern. Rist champignon på en pande I olien. Når de er brunet tilsættes lidt citronsaft, salt, peber og hvidvin. Koges et par minutter. Tilsættes suppen sammen med finthakket porre. Koges op.

Rist selleri chips i ovnen på 150 grader, til de er sprøde.

Suppen hældes i tallerkener, toppes med selleri chips og serveres med flutes til.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »