hønsekødsuppe

 

 

 

 

 

4-6 personer

1 høne
vand
1 suppevisk med dine bedste friske krydderurter
20 peberkorn, grønne, røde og hvide
1 spsk olie
3 gulerødder
6 laurbærblade
2 pastinakker
2 persillerødder
2 skiver knoldselleri
salt
1½ porre
½ hvidløg, ca 6 store fed
1 stort løg
1/4 chili uden kerner
2 spsk frisk timian
250 ml 4% fløde
flutes

  1. 1/3 af alle grønsagerne skæres i små tern
  2. Resten af grønsagerne skæres i store tern
  3. Brun alle grønsager der er i store tern, i olien
  4. Læg hønen i en gryde, tilsæt vand så hønen er dækket
  5. Tilsæt de brunede grønsager, suppevisk, laurbærblade, peber og salt til suppehønen
  6. Kog i 1½ time
  7. Tag hønen op
  8. Blend suppen
  9. Efter du har blendet suppen, tilsæt resten af urterne, og kog det op
  10. Lad det simre i 3-5 min
  11. Tilsæt timian og fløde
  12. Pil kødet af hønen
  13. Læg kødet i suppetallerkener, og hæld suppen hen over
  14. Server med flutes til

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »