4-6 personer
1 høne
vand
1 suppevisk med dine bedste friske krydderurter
20 peberkorn, grønne, røde og hvide
1 spsk olie
3 gulerødder
6 laurbærblade
2 pastinakker
2 persillerødder
2 skiver knoldselleri
salt
1½ porre
½ hvidløg, ca 6 store fed
1 stort løg
1/4 chili uden kerner
2 spsk frisk timian
250 ml 4% fløde
flutes
- 1/3 af alle grønsagerne skæres i små tern
- Resten af grønsagerne skæres i store tern
- Brun alle grønsager der er i store tern, i olien
- Læg hønen i en gryde, tilsæt vand så hønen er dækket
- Tilsæt de brunede grønsager, suppevisk, laurbærblade, peber og salt til suppehønen
- Kog i 1½ time
- Tag hønen op
- Blend suppen
- Efter du har blendet suppen, tilsæt resten af urterne, og kog det op
- Lad det simre i 3-5 min
- Tilsæt timian og fløde
- Pil kødet af hønen
- Læg kødet i suppetallerkener, og hæld suppen hen over
- Server med flutes til