image4-6 personer

2 kg kogeben af kalv
½ knoldselleri
2 rødløg
2 almindelige løg
1 porre
1 hvidløg
1 stængel løvstikke
3 stængler timian
2 stængler rosmarin
4 stængler vintersar
1 tsk korianderkorn
1 tsk sennepskorn
kulør
mel
salt
peber

  1. Steg benene på en pande i lidt olie, til de er brune
  2. Skær alle grønsager i store tern og svits dem på en pande til de er brunet
  3. Hæld de svitsede grønsager over i en gryde med vand så det dækker, krydder med salt og peber
  4. Tilsæt krydderier
  5. Vikkel de friske krydderurter ind i madsnor, så de kan tages op igen
  6. Det hele koges i 4 timer hvorefter benene tages op
  7. Kog resten i en time
  8. Si væden fra og kog den ned til en sky
  9. Jævn sovsen med en blanding af mel og vand, tilsæt lidt kulør

Du kan fryse sovsen ned i fryseposer til senere brug.

image

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »