image

 

 

 

 

til sovs
skal skæres i tern
1 æble
1 persillerod
1/4 porre
1 gulerod
1 rødløg
5 fed hvidløg
1 skive selleri

resten af ingredienserne
1 spsk karry paste
1 tsk ostindisk karry
1 spsk olie
1 spsk hakket persille
1 spsk hakket timian
1 -3 spsk karry paste
250 ml. 4% fløde
salt
peber
vand

  1. Brun alle grønsager i tern i olien, på en pande
  2. Tilsæt krydderier
  3. Det hele vendes rundt på panden i 2 minutter
  4. Hældes herefter over i en gryde, fyld vand på, så det dækker
  5. Koges op, og skal herefter simre i minimum 20 minutter
  6. Blendes og smages til med fløde, salt og peber

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »