Risotto 1

 

 

 

 

 

 

 

 

3 personer

tilbehør:
1/2 citron i både
6 skiver ristet brød

ingredienser
1 bakke svampe
1/2 hvidløg
1/2 porre
1 løg
1/4 frisk chili
1 snackpeber
1 skive knoldselleri
4 dl hønse bouillon
1 L vand
3 spsk groft revet parmesan ost
100 g pepperoni
200 g friskfrosne rejer
1 spsk frisk ingefær
frisk timian
3 dl ris
2 dl hvidvin

  1. Varm vandet og tilsæt bouillon
  2. Kog skallerne fra rejerne med
  3. Pepperoni ristes på panden i et par minutter
  4. Alt grønt undtagen citron skæres i små tern
  5. Vendes på panden med pepperoni til det bliver blankt
  6. Ris vendes med til de bliver blanke
  7. Tilsæt hvidvin og rør i retten til det er næsten absorberet
  8. Tilsæt bouillon løbende, så risene er dækket, lad det simre under svag varme
  9. Du må ikke gå fra retten nu, den skal “kæles” for
  10. Når risene er færdige, tilsættes de pillede rejer og timian
  11. Rejerne vendes rundt så de er dækket
  12. Skal stå i cirka 3 minutter til rejerne er færdige
  13. Rist brøddet
  14. Retten serveres med en skive citron, groft revet parmesan og ristet brød til

1 thought on “Risotto

  1. Pingback: Risotto med svampe

Comments are closed.

Translate »