3 personer
tilbehør:
1/2 citron i både
6 skiver ristet brød
ingredienser
1 bakke svampe
1/2 hvidløg
1/2 porre
1 løg
1/4 frisk chili
1 snackpeber
1 skive knoldselleri
4 dl hønse bouillon
1 L vand
3 spsk groft revet parmesan ost
100 g pepperoni
200 g friskfrosne rejer
1 spsk frisk ingefær
frisk timian
3 dl ris
2 dl hvidvin
- Varm vandet og tilsæt bouillon
- Kog skallerne fra rejerne med
- Pepperoni ristes på panden i et par minutter
- Alt grønt undtagen citron skæres i små tern
- Vendes på panden med pepperoni til det bliver blankt
- Ris vendes med til de bliver blanke
- Tilsæt hvidvin og rør i retten til det er næsten absorberet
- Tilsæt bouillon løbende, så risene er dækket, lad det simre under svag varme
- Du må ikke gå fra retten nu, den skal “kæles” for
- Når risene er færdige, tilsættes de pillede rejer og timian
- Rejerne vendes rundt så de er dækket
- Skal stå i cirka 3 minutter til rejerne er færdige
- Rist brøddet
- Retten serveres med en skive citron, groft revet parmesan og ristet brød til
1 thought on “Risotto”
Comments are closed.