musling4-6 personer

 

 

 

 

Du skal bruge:

2 kg friske muslinger

skæres i små tern:

2 løg
6 fed hvidløg
2 porrer
1 fennikel
4 gulerødder
1/4 chili
1 pastinak
lidt ingefær

hakkes:

2 kviste timian, fjern stænglen
2 blade salvie
1 dusk persille

resten af ingredienserne:

½ tsk paprika
2 tsk karry paste
2 dl fl. tomat
4 dl fløde
4 dl hvidvin
lidt olie
salt
peber
flutes
1 citron til anretning

  1. Vask og rens/skrub alle muslingerne, fjern skægget.
  2. De muslinger der er åbne og ikke lukker sig, kasserer du
  3. Alt der er hakket i små tern, svitses i en stor gryde i et par minutter
  4. Kryderier, fl. tomat, hvidvin og muslinger tilsættes
  5. Ryst gryden ofte
  6. når næsten alle muslinger er åbne, tilsættes fløde
  7. Ryst ofte, men giv kun det hele et par minutter mere
  8. Serveres med flutes og citronbåde

1 thought on “Muslingsuppe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »