hummer med kammerm.

 

 

 

 

 

 

 

 

2 personer

til hummerhalerne:
2 hummerhaler
4 fed hvidløg
1/4 pakke smør
1 spsk hakket persille
1 citron, ikke overfladebehandlet
1 lime, ikke overfladebehandlet
salt
1 tsk stødt sødt chilipeber

oliemarinade til kammermuslingerne:
3 fed hvidløg
saften af 1 citron (Riv skallen først, til smørblandingen)
salt
chilipeber
1 spsk hakket timian
1 spsk hakket persille
1 spsk honning
1 pakke kammermuslinger
Bland det hele sammen og lad muslingerne mariner i minimum 2 timer.

tilbehør:
salat
1/4 porre
1 snackpeber
flutes

  1. Skær salat, porre og peberfrugt i stænger
  2. Riv skallen af ½ citron og limen
  3. Bland med smør, hvidløg, salt og krydderier
  4. Flæk hummerhalerne på langs og smør 2/3 af det rørte smør på, resten serveres som kryddersmør Grilles på midterste rille i ovnen i 3-5 minutter
  5. Rist kammermuslingerne samtidig med, på en pande, et par minutter på hver side
  6. Anret det hele med salat og flutes
  7. På billedet har jeg anrettet hummerhalen på et stykke brød, som de er grillet på i ovnen. Det blev også lækkert og jeg behøvede ikke lave flutes til
  8. Server retten med en god chardonnay til
Translate »