Lav en god pasta
Fyld:
250 g svampe i små tern
5 salvie blade hakket
125 g bacon i små tern
5 fed hvidløg i små tern
1/2 tsk finthakket chili
100 g friskrevet parmesan ost
Lidt salt
Lidt olie
Sovs:
En pose frisk spinat
1 rødløg i finthakkede tern
Salt
Peber
Muskat
Lidt citronsaft
500 ml 4% fløde
Du kan servere fisk, skaldyr eller røde bøffer til. Her har jeg blot serveret en salat til.
- Steg bacon og kom det i en skål
- Svits champignon, hvidløg, chili og salvie i lidt olie, til væden er fordampet og det begynder at tage farve
- Bland det med bacon og ost
- Fyld det i din udrullede pastadej med en teske, som små klatter, på halvdelen af dejen
- Smør dejen rundt om fyldet med pisket æg
- Læg den anden halvdel af pastadejen over
- Styk dine ravioli ud med et glas eller lignende og tryk kanterne godt sammen
- Koges i ca. 2 minutter i letsaltet vand, imens det koger kan du lave sovsen.
- Svits løgene på en pande
- Damp den godt skyllede spinat i en gryde til væden er væk
- Tilsæt fløde og løg
- Smag til med salt, peber, citronsaft og muskat
- Server dine ravioli med sovsen over, og det kød du har lavet til