image4 personer

Lav en god pasta

Fyld:
250 g svampe i små tern
5 salvie blade hakket
125 g bacon i små tern
5 fed hvidløg i små tern
1/2 tsk finthakket chili
100 g friskrevet parmesan ost
Lidt salt
Lidt olie

Sovs:
En pose frisk spinat
1 rødløg i finthakkede tern
Salt
Peber
Muskat
Lidt citronsaft
500 ml 4% fløde

Du kan servere fisk, skaldyr eller røde bøffer til. Her har jeg blot serveret en salat til.

  1. Steg bacon og kom det i en skål
  2. Svits champignon, hvidløg, chili og salvie i lidt olie, til væden er fordampet og det begynder at tage farve
  3. Bland det med bacon og ost
  4. Fyld det i din udrullede pastadej med en teske, som små klatter, på halvdelen af dejen
  5. Smør dejen rundt om fyldet med pisket æg
  6. Læg den anden halvdel af pastadejen over
  7. Styk dine ravioli ud med et glas eller lignende og tryk kanterne godt sammen
  8. Koges i ca. 2 minutter i letsaltet vand, imens det koger kan du lave sovsen.
  9. Svits løgene på en pande
  10. Damp den godt skyllede spinat i en gryde til væden er væk
  11. Tilsæt fløde og løg
  12. Smag til med salt, peber, citronsaft og muskat
  13. Server dine ravioli med sovsen over, og det kød du har lavet til

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »