4-6 personer

200 g durummel
200 – 300 g tipo 00
4-5 æg
1 spsk olie
Lidt salt
Evt. Krydderi

  1. Dejen æltes godt igennem så den føles som modelervoks
  2. Hviler i 15 minutter
  3. Rul dejen ud til du kan se i gennem den, ikke tydeligt
  4. Lav den form for pasta du har lyst til, hvis det er strimler, så fold dejen til du kan skære en skive i den tykkelse din pasta skal have
  5. Kog pasaen i vand med lidt salt, i ca. 2-3 minutter.

Hvis du skal lave fyldt pasta, så find et glas du kan trykke dejen ud med. Læg fyldet i midten og fold dejen sammen. Smør med æg i kanten, så den klister sammen med dejen du folder over. Tryk dejen godt sammen i kanten, evt. Med en gaffel.

1 thought on “Pastadej

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »