image

 

 

 

 

 

Til 15 små burgere

til kødet

6 fed hvidløg
1 chili uden kærner
2 rødløg
2 spsk Engelsk sovs
1 spsk olie
1500 g hakket oksekød

til lag i burger:
Revet blandings ost
Bacon
Tomat
Salat
Løg
Dressinger
Evt. Surt eller jalapeños

burgerboller

  1. Steg bacon
  2. Blend alt til kødet, undtagen kødet
  3. Rør alle kød ingredienserne sammen i røremaskinen
  4. Form bøfferne
  5. Steges til de er gennemstegte uden at være hårde
  6. Læg revet ost på, så det dækker bøffen
  7. lad dem hvile i 10 minutter med låg på
  8. Skær grønsagerne til burgeren i skiver
  9. Server det hele i skåle og på fade, så man selv laver sin burger

1 thought on “Krydder burger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »
Follow by Email
YouTube