sovs
200 gram røde kidney bønner
500 g hakket oksekød
2 ds flåede hakkede tomater
1 frisk chili i små tern
salt
Peber
1 spsk paprika
1 tsk karry
2 løg i små tern
1 helt hvidløg i små tern
1 dl gulerod i små tern
1 dl seleri i små tern
olie
ris
vand
olie
4 dl ris
avocado dip:
2 avocado
3-5 spsk græsk yoghurt
2 fed hvidløg
1 spsk hakket løg
lidt presset citron
- Ingredienserne til dippen blendes
- Smag til med salt og peber
- Skyl bønnerne og læg dem i blød i ca. otte timer
- Herefter skal de koges i et kvarter
- Brun oksekødet i olien og tilsæt alle grønsagerne
- Det hele brunes i ca. 2 minutter med karry og paprika
- Hæld tomatpurre, bønner og vand ved, og lad det simre i mindst en time, rør rundt i det ind i mellem
- Kog risene i 8 minutter, hæld vandet fra og lad dem hvile i 10 minutter, i gryden under låg
- Server din chili con carne med ris og avocado dip til
1 thought on “Chili con carne”
Comments are closed.