chli con carne

 

 

 

 

 

 

 

 

sovs
200 gram røde kidney bønner
500 g hakket oksekød
2 ds flåede hakkede tomater
1 frisk chili i små tern
salt
Peber
1 spsk paprika
1 tsk karry
2 løg i små tern
1 helt hvidløg i små tern
1 dl gulerod i små tern
1 dl seleri i små tern
olie

ris
vand
olie
4 dl ris

avocado dip:
2 avocado
3-5 spsk græsk yoghurt
2 fed hvidløg
1 spsk hakket løg
lidt presset citron

  1. Ingredienserne til dippen blendes
  2. Smag til med salt og peber
  3. Skyl bønnerne og læg dem i blød i ca. otte timer
  4. Herefter skal de koges i et kvarter
  5. Brun oksekødet i olien og tilsæt alle grønsagerne
  6. Det hele brunes i ca. 2 minutter med karry og paprika
  7. Hæld tomatpurre, bønner og vand ved, og lad det simre i mindst en time, rør rundt i det ind i mellem
  8. Kog risene i 8 minutter, hæld vandet fra og lad dem hvile i 10 minutter, i gryden under låg
  9. Server din chili con carne med ris og avocado dip til

1 thought on “Chili con carne

Comments are closed.

Translate »