4 personer
til Lamb Chops
2-3 lamb Chops pr. person, få din slagter til at skære dem ud
1 spsk timian, friskhakket
1 tsk friskhakket rosmarin
lidt salt
lidt frisk chili eller madagascapeber
Citronbåde til at presse over efter servering
til Coleslaw
1/2 finthakket spidskål
1 friskrevet frisk rødbede
1 dl græsk yoghurt
lidt salt
lidt peber
Saften af 1/2 citron
2 tsk honning
1/2 tsk stødt korianderkorn
Her finder du Tilbehør og sovs
- Bland yoghurt med salt, peber, korianderkorn, honning og citron
- Bland kål og rødbede i og stil det på køl
- Lav dit tilbehør og din sovs
- Bland krydderierne til dine Lamb Chops, og gnid dem ind i blandingen
- Steg dem et par minutter på hver side og lad dem hvile tildækket i 15-20 minutter
- Server dem med citronbåde på med resten af tilbehøret