image

 

 

 

 

 

4 personer

til Lamb  Chops
2-3 lamb Chops pr. person, få din slagter til at skære dem ud
1  spsk timian, friskhakket
1 tsk friskhakket rosmarin
lidt salt
lidt frisk chili eller madagascapeber
Citronbåde til at presse over efter servering

til Coleslaw
1/2 finthakket spidskål
1 friskrevet frisk rødbede
1 dl græsk yoghurt
lidt salt
lidt peber
Saften af 1/2 citron
2 tsk honning
1/2 tsk stødt korianderkorn

Her finder du Tilbehør og sovs

  1. Bland yoghurt med salt, peber, korianderkorn, honning og citron
  2. Bland kål og rødbede i og stil det på køl
  3. Lav dit tilbehør og din sovs
  4. Bland krydderierne til dine Lamb Chops, og gnid dem ind i blandingen
  5. Steg dem et par minutter på hver side og lad dem hvile tildækket i 15-20 minutter
  6. Server dem med citronbåde på med resten af tilbehøret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »