image

3-4 personer

700 g osso buko
2 alm. Løg
2 rødløg
1/2 porre
1 skive ingefær
1 hvidløg
1/2 chili
1/6 knoldselleri
2 tomater
2 gulerødder
10 champignon
1/2 aubegine
2-3 spsk olie
1 stor dusk blandede krydderurter
1 tsk korianderfrø
3 nelliker
5 enebær
Salt
Peber
2 glas vin
Vand
250 ml 4% fløde

  1. Kødet brunes og koges op med vand i en gryde, Det skal simre et kvarter
  2. Vandet skal dække kødet
  3. Der kommer skum i overfladen af vandet der skal fjernes
  4. Alle grønsager skæres i tern og brunes, tilsættes kødet
  5. Vin, krydderrier, salt og peber tilsættes
  6. Skal simre i 2-3 timer
  7. Når det er færdigt, fjernes alt kød og krydderurte buketten
  8. Væden blendes med grønsagerne og koges op med fløden
  9. Smag til med salt og peber
  10. Køddet tilsættes igen
  11. Server det hele med ris, pasta eller kartoffelmos

1 thought on “Osso buko

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »