3-4 personer
700 g osso buko
2 alm. Løg
2 rødløg
1/2 porre
1 skive ingefær
1 hvidløg
1/2 chili
1/6 knoldselleri
2 tomater
2 gulerødder
10 champignon
1/2 aubegine
2-3 spsk olie
1 stor dusk blandede krydderurter
1 tsk korianderfrø
3 nelliker
5 enebær
Salt
Peber
2 glas vin
Vand
250 ml 4% fløde
- Kødet brunes og koges op med vand i en gryde, Det skal simre et kvarter
- Vandet skal dække kødet
- Der kommer skum i overfladen af vandet der skal fjernes
- Alle grønsager skæres i tern og brunes, tilsættes kødet
- Vin, krydderrier, salt og peber tilsættes
- Skal simre i 2-3 timer
- Når det er færdigt, fjernes alt kød og krydderurte buketten
- Væden blendes med grønsagerne og koges op med fløden
- Smag til med salt og peber
- Køddet tilsættes igen
- Server det hele med ris, pasta eller kartoffelmos
1 thought on “Osso buko”