image2 Personer

2 steaks
4 asparges
2 skiver bacon
3 spsk fetaost i tern
1 rødløg
½ hvidløg
2 dl stenfrie druer i halve
2 snackpeber
1 mellemstærk chili
1/4 agurk i tern
salt
peber
Skysovs
12 nye kartofler

  1. Skrub kartoflerne godt
  2. Læg dem i en gryde med lidt salt og vand, koges i 10-12 minutter
  3. Steg de to steaks ved høj varme i lidt olie på en grillpande
  4. læg dem på en tallerken med sølvpapir over
  5. Svøb hver asparges ind i ½ skive bacon, krydder med peber og rist dem på en pande
  6. Skær rødløg i tykke skiver
  7. Skær peberfrugt, chili og hvidløg i store tern, rist det på panden med rødløg, til det har taget farve
  8. Krydder med salt og peber
  9. Bland det med druer, feta og agurk
  10. Server det hele med skysovs

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »