2 steaks
4 asparges
2 skiver bacon
3 spsk fetaost i tern
1 rødløg
½ hvidløg
2 dl stenfrie druer i halve
2 snackpeber
1 mellemstærk chili
1/4 agurk i tern
salt
peber
Skysovs
12 nye kartofler
- Skrub kartoflerne godt
- Læg dem i en gryde med lidt salt og vand, koges i 10-12 minutter
- Steg de to steaks ved høj varme i lidt olie på en grillpande
- læg dem på en tallerken med sølvpapir over
- Svøb hver asparges ind i ½ skive bacon, krydder med peber og rist dem på en pande
- Skær rødløg i tykke skiver
- Skær peberfrugt, chili og hvidløg i store tern, rist det på panden med rødløg, til det har taget farve
- Krydder med salt og peber
- Bland det med druer, feta og agurk
- Server det hele med skysovs