2013-08-12T13-13-31_0[1]4 personer

500 g friske kirsebær
½ dl mørk rom
20 dr stevia flydende søddemiddel
1 citron, revet skal og halvdelen af saften
½ dl vand
1 spsk maizena

  1. Bland vand og maizena
  2. Udsten kirsebærrene og hak dem
  3. Kog dem op med rom, citronskal, citronsaft og stevia og tag gryden af varmen
  4. Si kirsebærstykkerne fra
  5. Hæld langsomt maizenablandingen i kirsebær saften, imens du pisker. Stop når det har en cremet konsistens
  6. Tilsæt kirsebærrene igen
  7. Du kan bruge sovsen varm, ovenpå is. Du kan også blande den i din is, når den kører på maskinen. Så skal den køles ned til 5 grader først

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »