Til 1 liter
- 200 g kirsebær
- 1 dl rom
- 350 g skyr
- 2 pasteuriserede æggehvider
- 1 spsk honning
- 1/2 spsk sukrinmelis
- 50 g chokolade
Udsten kirsebærrene, og hæld rommen over. Stil det på køl i 12 timer.
Når kirsebærrene har stået på køl min. 12 timer, gerne længere, kan du gå i gang med, at lave din is.
Tag 10 kirsebær fra, og hak dem groft. Hak chokoladen groft. Stil de grofthakkede ingredienser til side, de skal i isen senere.
Pisk æggehviden stiv. Blend honning, bær med rom og sukrin til en ensartet masse. Tilsæt de piskede hvider og skyr, og blænd igen. Hæld det hele på ismaskinen og lad det køre til det bliver grynet. Tilsæt chokolade og de hakkede kirsebær, og kør det på ismaskinen til isen er færdig.
Velbekomme.