image2 modne bananer
Saften fra 1 citron
2 past. æggeblommer
100 g økologisk rørsukker
250 ml økologisk sødmælk
75 ml økologisk fløde
Evt. 1/2 plade mørk chokolade, i små stykker

  1. Pisk æg og sukker til æggesnaps
  2. Blend citron og bananer til en fin, ensartet purre
  3. Varm mælk og fløde under omrøring til det næsten koger
  4. Hæld den opvarmede mælk og fløde i æggesnapsen imens du pisker, det skal hældes i langsomt
  5. Bland det hele sammen og stil det i køleskabet
  6. Hæld det i ismaskinen når det har køleskabs temperatur
  7. hæld chokoladestykkerne i ca. 10 minutter inden isen er færdig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »