1 lille høne
til sovs
skal skæres i tern
1 æble
1 persillerod
1/4 porre
1 gulerod
1 rødløg
5 fed hvidløg
1 skive selleri
resten af ingredienserne
1 spsk karry paste
1 tsk ostindisk karry
1 spsk olie
1 spsk hakket persille
1 spsk hakket timian
1 -3 spsk karry paste
salt
peber
vand
tilbehør
grove ris
1 papaya frugt i tern
8 asparges, hele
4 forårsløg, i skiver
- Brun alle grønsagerne du har skåret i tern, i olie på en pande
- Tilsæt krydderier
- Det hele vendes rundt på panden i 2 minutter
- Hældes herefter over i en gryde
- Læg hønen i og fyld vand på så det dækker og kog op
- Skal simre i minimum 1 time hvorefter hønen tages op
- Sæt risene over, og kog dem i 30 minutter
- Skal herefter hvile i 10 minutter
- Blend suppen hønen har kogt i så du får en sovs, smag til med salt og peber
- Pil kødet af hønen og skær det i tern og tilsæt det til sovsen
- Lige inden servering, bland forårsløg i, og rist asparges på en pande med lidt salt og peber
- Retten serveres med ris, og som tilbehør ristede asparges og papaya i tern