image4 personer

 

 

 

 

1 lille høne

til sovs
skal skæres i tern
1 æble
1 persillerod
1/4 porre
1 gulerod
1 rødløg
5 fed hvidløg
1 skive selleri

resten af ingredienserne
1 spsk karry paste
1 tsk ostindisk karry
1 spsk olie
1 spsk hakket persille
1 spsk hakket timian
1 -3 spsk karry paste
salt
peber
vand

tilbehør
grove ris
1 papaya frugt i tern
8 asparges, hele
4 forårsløg, i skiver

  1. Brun alle grønsagerne du har skåret i tern, i olie på en pande
  2. Tilsæt krydderier
  3. Det hele vendes rundt på panden i 2 minutter
  4. Hældes herefter over i en gryde
  5. Læg hønen i og fyld vand på så det dækker og kog op
  6. Skal simre i minimum 1 time hvorefter hønen tages op
  7. Sæt risene over, og kog dem i 30 minutter
  8. Skal herefter hvile i 10 minutter
  9. Blend suppen hønen har kogt i så du får en sovs, smag til med salt og peber
  10. Pil kødet af hønen og skær det i tern og tilsæt det til sovsen
  11. Lige inden servering, bland forårsløg i, og rist asparges på en pande med lidt salt og peber
  12. Retten serveres med ris, og som tilbehør ristede asparges og papaya i tern

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »