andebryst2 personer

 

 

 

 

2 andebryster
2 citronbåde
1 tsk friskhakket rosmarin
1 tsk friskhakket timian
salt
peber

  1. Bland krydderier og salt sammen
  2. Snit fedtsiden på andebrysterne i tern
  3. Gnid andebrysterne ind i krydderi blandingen
  4. Lad dem hvile minimum en time
  5. Steg andebrysterne på en varm pande med fedtsiden nedad, til de er brunede
  6. Nu skal du skrue ned på middel varme
  7. Vend brysterne om, og steg dem færdige
  8. De skal føles hårde, men alligevel give efter, når du trykker på dem
  9. Pak dem ind i stanniol og lad dem hvile 20 minutter
  10. Skær køddet i tynde skiver og server med en citronbåd på
  11. Her er lidt tilbehør og sovs du kan servere til

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »