300 g grahamsmel
300 g hvedemel
200 g fuldkorns speltmel
2 store gulerødder
1 kop græskarkerner
1 kop solsikkekerner
1 kop spelt-bageblanding
4 dl varmt vand
2½ dl græsk yoghurt
25 g gær
2 stk salt
1 spsk honning
50 gram olie
- Bland vand, yoghurt, speltblanding og græskarkerne sammen
- Lad det hvile i 15 minutter
- Rør gær i
- Rør resten af ingredienserne i, ælt dejen godt igennem
- Lad den hæve til dobbelt størrelse, ca. 25 minutter
- Slå dejen sammen og lad den hvile 5 minutter inden du skærer den ud til boller
- Form bollerne og læg dem på en plade
- Lad dem efterhæve til dobbelt størrelse i ca. 30 – 45 minutter
- Pensel med vand
- Bag dem i varmluftovn ved 200 grader, almindelig ovn 220 grader i ca. 15 minutter