2013-08-14T11-54-26_7

 

 

 

 

 

4-6 personer

50 g gær
5 dl lunkent vand
1 spsk honning
1½ dl græsk yoghurt
750 g sigtet speltmel
0,4 dl olie
1½ tsk salt

  1. lun vandet i en gryde til det er lillefingervarmt
  2. Rør gæren op i
  3. Tilsæt spelt blanding, honning, græsk yoghurt og olie og rør rundt
  4. Tilsæt mel og salt og rør godt rundt
  5. Hæver til dobbelt størrelse, ca. 30 minutter
  6. Dejen slås sammen og formes til ca. 12 store burgerboller
  7. Tryk dem flade
  8. Hæver til dobbelt størrelse, 30-40 minutter
  9. Pensles med vand og drysses med sesam
  10. Bages i ovnen i midterste rille i ca. 12 minutter ved 200 grader i varmluftovn, 220 grader i en almindelig ovn
Translate »