image12-16 boller

 

 

 

 

160 g hakkede soltørrede tomater
3 spsk blandede krydderrier
1 hakket hvidløg
5 dl vand
50 g gær
100 g grahamsmel
100 g fuldkorns speltmel
150 g majsgryn
250 g durummel
150 g sigtet speltmel
1 spsk middelhavssalt
1 spsk honning
3 spsk friskpresset olivenolie
grana padano ost, til at rive over bollerne

  1. Lun vandet til det er lillefinger varmt og opløs gærren i vandet
  2. Bland 1/2 delen af melet i og rør til dejen er jævn
  3. Tilsæt resten af ingredienserne og til sidst resten af melet
  4. Æltes godt sammen
  5. Hæver tildækket i 30 minutter
  6. Slå dejen sammen og form den til 14-18 boller med en ske, Dejen er for fedtet til at røre ved
  7. Riv osten og fordel den på bollerne, ca. 1 tsk på hver
  8. Tryk bollerne flade
  9. Efterhæver tildækket på bagepladen i 40 minutter
  10. Bages på midterste rille i ovnen på 200 grader i ca. 12 minutter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »
Follow by Email
YouTube