Jeg har længe haft lyst til at købe en af de der simple ismaskiner, med et køleelement i. På nettet kunne jeg se, at Philips havde vundet de fleste tests, så jeg købte sådan en. Nu skal jeg så til at udforske en helt ny verden, med hjemmelavet is. Jeg vil satse på at lave kalorie fattige is.

2013-08-12T12-57-33_0[1]

Jeg købte to forskellige slags skyr. Så finder jeg ud af hvilken jeg vil bruge. Jeg købte også sødmælk med lav fedtprocent og stevia sødemiddel

Kirsebærsovs
Kirsebærsovs

Jeg har købt friske kirsebær og rom, og lavet en kirsebærsovs. Den kan bruges som sovs til isen eller til at blande i isen, når den er i ismaskinen.

Bananis
Bananis

Min første is bliver en bananis. Jeg har blandet alle ingredienserne, og ville have lavet isen. Så fandt jeg ud af, at fryse elementet ikke var frossent. Det havde ellers ligget i fryseren i 20 timer. Jeg har lagt det i vores anden fryser og indstillet den til Super freezer. Håber ikke der går for lang tid, for jeg har glædet mig til at komme i gang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »