10 forårsruller

1/2 pakke filotdej

250 g hakket oksekød

1 lille spidskål

2 gulerødder

1 skive knoldselleri

1 persillerod

1 rødløG

1/4 porre

2 spsk soya

1 tsk kværnet tørret chili

 

Tænd ovnen på 175 grader.

Skyl og rens grønsagerne. Skær løgget over på midten og herefter i skiver. Skær porren over på langs og i tynde skiver. Riv gulerod, selleri og persillerod på mandolinjern. Skær spidskålet over på midten, og skær den ene halvdel i tynde skiver.

Tø filodejen op. Brun køddet og tilsæt alle grønsagerne. Tilsæt soya og chili. Brun det i ca. 5 minutter under omrøring.

Skær dejen over på midten. Læg fyld på hver plade filotdej, og rul det til forårsruller. Det gør du ved at lægge pladen med spidserne op, ned og til siderne. Et par cm. Oppe lægger du fyldet på, fra højre til venstre. Fold bundflappen op over fyldet, og fold siderne ind over. Nu skal det ligne en åben konvolut. Ruld forårsrullen opad, så den bliver lukket i alle ender.

Smør dejen med olie, og steg dem o ovnen i 15-20 minutter, til dejen begynder at tage farve. Server med soya og ketchup til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »