Ravioli
- 100 g grov durummel
- 50 g rugmel
- 2 æg
- 1 spsk olie
- Lidt salt
Fyld
- Serano skinke
- 10 Svampe
- Mozzarellaost
- 1-2 fed Hvidløg
- Rosmarin
- 1 spsk olie til stegning
- Salt
- Peber
Fyld
Rens svampene og skær dem i små bitte tern. Rist dem på en pande, til væden er væk. Tag dem af varmen. Hak serranoskinken, hvidløg og rosmarin. Bland det sammen med svampene.
Ravioli
Bland alle ingredienserne godt sammen til dejen. Dæk den til og stil den i køleskabet en halv times tid. Rul dejen helt tyndt ud. Stik små cirkler ud af dejen og pensel dem med æg, på den ene side. Læg dit indhold på midten, med en lille klat ost på toppen, og fold den på midten. Tryk det godt sammen i kanten. Kog dem i vand med lidt salt i et par minutter.
Server evt. med citronsovs, svinemørbrad og Bruschetta til.
Velbekomme.