hønsekødsuppe4-6 personer:

1 høne
vand
1 suppevisk med dine bedste friske krydderurter
20 peberkorn, grønne, røde og hvide
1 spsk olie
3 gulerødder
6 laurbærblade
2 pastinakrødder
2 persillerødder
2 skiver knoldselleri
salt
1½ porre
½ hvidløg, ca 6 store fed
1 stort løg
1/4 chili uden kerner
2 spsk friskhakket timian
250 ml 4% fløde
flutes

1/3 af alle grønsagerne skæres i små tern. Resten af grønsagerne skæres i store tern. Brun alle grønsager der er i store tern, i olien.

Læg hønen i en gryde, tilsæt vand så hønen er dækket. Tilsæt de brunede grønsager, suppevisk, laurbærblade, peber og salt til suppehønen. Kog i 1½ time.

Tag hønen op. Blend suppen. Efter du har blendet suppen, tilsæt resten af urterne, og kog det op. Lad det simre i 3-5 min. Tilsæt timian og fløde.

Pil køddet af hønen. Læg køddet i suppetallerkener, og hæld suppen hen over. Server med flutes.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »