Du skal bruge:
2 kg friske muslinger
skæres i små tern:
2 løg
6 fed hvidløg
2 porrer
1 fennikel
4 gulerødder
1/4 chili
1 pastinak
lidt ingefær
hakkes:
2 kviste timian, fjern stænglen
2 blade salvie
1 dusk persille
resten af ingredienserne:
½ tsk paprika
2 tsk karry paste
2 dl fl. tomat
4 dl fløde
4 dl hvidvin
lidt olie
salt
peber
flutes
1 citron til anretning
- Vask og rens/skrub alle muslingerne, fjern skægget.
- De muslinger der er åbne og ikke lukker sig, kasserer du
- Alt der er hakket i små tern, svitses i en stor gryde i et par minutter
- Kryderier, fl. tomat, hvidvin og muslinger tilsættes
- Ryst gryden ofte
- når næsten alle muslinger er åbne, tilsættes fløde
- Ryst ofte, men giv kun det hele et par minutter mere
- Serveres med flutes og citronbåde
1 thought on “Muslingsuppe”